L´Erbolario – nova poletna parfumska linija Fior di Salina

Vaše telo bo objel edinstveni vonj, ki vas bo spominjal na sprehod po poti obdani z sredozemskim grmičevjem, kjer se skale srečajo z mirno, modro, morsko gladino. Koža, ki jo božajo sončni žarki. Nosnice, ki se napolnejo z lahkim, slanim vetričem in aromami sredozemskega grmičevja… In to je Solni Cvet.
Na voljo Parfum 50ml, Peneča kopel 250ml, Oljni piling 500g in Krema za telo 200ml.

L’Erbolario izvira iz italijanskega glagola “erborare”, ki v italijanskem jeziku pomeni “nabiranje zelišč z namenom uporabe njihovih koristnih (zdravilnih) lastnosti”.
Letos praznujejo 40 let uspeha, h kateremu so pripomogli strast in njihove stranke, ki so se skozi vsa ta leta odločale za kakovost njihovih izdelkov. Zgodbo priznane blagovne znamke L´Erbolario zaznamuje pisana paleta kreacij: do danes smo namreč ustvarili približno 500 izdelkov za nego obraza, telesa in las, izdelkov za zaščito pred soncem, nego otroške kože in izdelkov za dom v elegantnih embalažah, zaradi katerih vedno predstavljajo tudi prijetno darilo. Vse to nas navdaja z velikim zadovoljstvom, da lahko sodelujemo z njimi.